Gerelateerde links
 
LUZ werkt vaak in samenwerking met andere bedrijven en freelancers. Op het gebied van marktonderzoek en workshops werkt LUZ samen met elirin. Daarnaast werkt LUZ samen met My Wings Consultancy en CCCM bij het organiseren en geven van trainingen.
 

Om mensen en organisaties te ondersteunen bij het bereiken van optimale resultaten biedt My Wings Consultancy de mogelijkheid gericht te werken aan het verbeteren van competenties. Het betreft altijd trainingen op gedragsgebied, waarbij we ons concentreren op werkhouding, vaardigheden en kennis.

Coaching op basis van eenvoud en heldere formulering brengt inzicht en acceptatie van belemmerende en stimulerende omstandigheden. Deze interne oriëntatie inspireert tot nieuwe persoonlijke keuzes gerelateerd aan organisatie warden. Vanuit deze interne oriëntatie kunnen succesvolle veranderprocessen ingezet worden.
 

elirin richt zich met name op medewerkers tevredenheidsonderzoek. Daarnaast verricht elirin kwalitatief marktonderzoek en organiseert en leidt workshops.

De MarktOnderzoekAssociatie is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezig houden met marketing research en marketing intelligence.